BEREIKBAARHEID

STAND OUT

Auto

Op alle belangrijke aanvoerwegen (A20, A13, A15 en A16) van Rotterdam wijzen borden richting Rotterdam Centrum/Erasmusbrug.Via een overzichtelijke stadsas is de Erasmusbrug eenvoudig te bereiken.

Vanaf de Zuidkant van de rivier de Nieuwe Maas
Verkeer komende vanaf de zuidkant van de rivier de Nieuwe Maas slaat voor de brug linksaf de Wilhelminapier op.

Vanaf de noordzijde van de rivier de Nieuwe Maas
Verkeer komende vanaf de noordzijde van de rivier de Nieuwe Maas, gaat eerst de Erasmusbrug over en neemt dan de eerste afslag rechts.

Rotterdam Airport 00:20 uur
Den Haag 00:40 uur
Utrecht 00:55 uur
Amsterdam 01:05 uur
Antwerpen (BE) 01:20 uur

Openbaar vervoer

De Kop van Zuid biedt een waaier aan openbaar vervoer zoals tram, bus en metro. Via het ondergrondse metrostation Wilhelminaplein heb je binnen enkele minuten toegang tot het centrum, Rotterdam Ahoy en het Centraal Station met binnen- en buitenlandse verbindingen naar België, Frankrijk en Engeland.

Naast het metrostation bevindt zich tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen trams 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf het Centraal Station.

Rotterdam Airport 00:47 uur
Den Haag CS 00:46 uur
Utrecht CS 01:00 uur
Amsterdam CS 01:05 uur
Antwerpen Centraal (BE) 01:00 uur

Vliegtuig

Met een eigen vliegveld is Rotterdam zeer toegankelijk voor internationaal verkeer. Het vliegveld verbindt als het ware de metropoolregio Rotterdam - Den Haag met andere steden en regio's in Europa. Door een snel en efficiënt vliegnetwerk ligt de nadruk op zakenbestemmingen.

WWW.ROTTERDAMAIRPORT.NL

London 00:45 uur
Parijs 01:15 uur
Berlijn 01:10 uur
Frankfurt 01:05 uur
Copenhagen 01:15 uur

Watertaxi

Ook via het water is het World Port Center goed bereikbaar. Met ongeveer vijftig aanlegplaatsen in de stad en drie rondom het World Port Center (zoals bij Hotel New York) kun je alle kanten op met de watertaxi en sta je nooit in de file.

WWW.WATERTAXIROTTERDAM.NL