ERGONOMIE

STAND OUT

Vraagt u zich af hoe u uw werkplek het beste kunt inrichten volgens het perfecte ergonomische ontwerp? Op deze website vind je alle waardevolle informatie die je nodig hebt.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een portal gemaakt waarin u kunt lezen waarom ergonomie zo belangrijk is voor uw gezondheid en welzijn. Check deze link.

Geïnteresseerd in alle ins en outs over een ergonomische werkplek voor kantoren? Bij Euronorm vindt u een antwoord op de meeste van uw vragen over ergonomie. Ook is er de mogelijkheid om een online cursus te volgen, de online tool te gebruiken, vragen te stellen en de benodigde producten te kopen. Vind het hier.

Op de OSHA vindt u meer informatie over aandoeningen van het bewegingsapparaat en hoe ergonomie een cruciale rol speelt bij het voorkomen van dergelijke aandoeningen. Lees hier meer en specifiek voor kantoren.

WELL Certified kantoor
Een WELL Certified kantoor heeft veel voordelen. In deze video worden alle voordelen uitgelegd. Het is een must voor HR-professionals en bedrijfsleiders die uitgebreide wellness-waarden en resultaten willen introduceren in hun bedrijf en cultuur. Bekijken!