VERGADEREN

STAND OUT

Het World Port Center beschikt over een prachtige vergader-verdieping met een overdonderend uitzicht over een groot deel van Rotterdam. Deze verdieping bestaat uit een lichte en vriendelijk ingerichte ontvangstruimte en twee vergaderzalen. De Erasmusview en de Panoramazaal.

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft Erasmusview een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug, het Noordereiland, de Oude Hef en natuurlijk de Rotterdam.

Vanuit de Panoramazaal heeft u het mooiste uitzicht over Rotterdam en haar havens.

Vergaderen
VergaderenVergaderen VergaderenVergaderen Vergaderen

Erasmusview

Deze vergaderzaal bevindt zich aan de Noord-Oostzijde van het pand. In het vierkante gedeelte van het World Port Center. De zaal is bijna vierkant en daardoor uitermate geschikt voor een vergadering in carré opstelling. Het maximum aantal personen ligt rond de 30, dit is uiteraard afhankelijk van de vergaderopstelling.

Deze zaal beschikt over gratis WIFI en indien gewenst kunnen er presentatiemiddelen ingezet worden (prijs op aanvraag).

Om aan uw cateringwensen tegemoet te komen (koffie, thee, water, lunches e.d.) hebben wij afspraken met onze huiscateraar Albron Foodservices. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met hen.

RESERVEREN


Panoramazaal

Het paradepaardje van onze vergaderlocatie. Een imponerend uitzicht over Rotterdam en haar havengebied. Met gunstige weersomstandigheden zijn Den Haag, Delft, Hoek van Holland en de Maasvlakte duidelijk zichtbaar.

In deze prachtige zaal is eveneens WIFI aanwezig en zijn er mogelijkheden voor het geven van een presentatie via een scherm. De vergaderopstellingen in deze zaal kunnen naar uw wensen worden geplaatst tot een maximum van ca. 35 personen.

Rondom deze vergaderzaal loopt een balkon. Op verzoek, en bij gunstige weersomstandigheden kunt u gedurende het gebruik van deze vergaderzaal, onder begeleiding van een van onze medewerkers, genieten van het uitzicht vanaf het balkon. Met de wind in de haren kunt u even nieuwe inspiratie opdoen voor het vervolg van uw vergadering.

RESERVEREN