ICOON VAN DE
VOORUITGANG

STAND OUT

In het World Port Center (WPC) kan elk bedrijf zich afficheren met een bruisend zakencentrum met internationale allure. De 124 meter hoge kantoortoren met zijn state-of-the-art uiterlijk en een locatie om je vingers bij af te likken, geldt al bijna twintig jaar als een van de meest prestigieuze visitekaartjes van Rotterdam. In de hightech-architectuur herkennen kenners de hand van sir Norman Foster, de wereldberoemde Britse architect met een voorkeur voor open en lichte gebouwen. Plaats en doel bepalen doorgaans zijn ontwerpen, wat bij het WPC de halfronde U-vorm en de grote raampartijen verklaart: ze bieden een fenomenaal uitzicht van 180 graden over de Rotterdamse haven.

World Port Center:
32 verdiepingen
123 meter hoog
35.000 m2 kantoorruimte

Architect:
sir Norman Foster

Ook binnen zet de hoogwaardige kwaliteit van het gebouw zich door. In de ruime en lichte entree met smaakvol design ontvangen stijlvolle gastheren en -dames uw bezoek en verwijzen het door naar de juiste afdelingen.

Eenmaal boven valt op hoe ver Foster zijn tijd vooruit was toen hij dit icoon van de vooruitgang ontwierp: duurzame klimaatbeheersing en een ingenieus lichtplan zorgen voor een aangenaam werkklimaat.

Het gebouw
Het gebouwHet gebouw Het gebouwHet gebouw Het gebouw Het gebouw Het gebouw
Het gebouw Faciliteiten
Lees verder
Huurmogelijkheden Huurmogelijkheden
Lees verder
Het gebouw Opleverniveau
Lees verder